8.2.2013

Städinspirationen kom på besök

Som jag tidigare skrivit så älskar jag att ha städigt men hatar att städa. Lite problematisk kombo kanske. Igår när vi hälsade på hos en kompis så blev jag väldigt inspirerad. Det var så härligt städigt där att jag blev lite äcklad över stökigheten hemma hos oss. Smekmånaden i nya hemmet är över och städinspirationen har därmed minskat.

Också det att Kevin är allt mer rörlig gör att vi faktiskt borde städa lite mer. Snart äter han dammet och stenarna från golvet och drar ner allt skrot från vardagsrumsbordet.

Så idag har jag städat som en dåre. Och det blir skönt att inleda veckoslutet i ett städigt hem.

Tänk om vi snart skulle få upp tavlor på väggarna, på deras rätta platser? Och skaffat de lampor som behövs? Hah, och transporterat bort vaggan som fortfarande står i kökshörnet och inte ryms i vår bil. Ett hem är väl aldrig riktigt färdigt känns det som.

7 kommenttia :

 1. Älskar din före bilder! Så ser det ut för det mesta här hos oss och det är bara så äckligt att ha det så.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee. Men sen märker man bara plötsligt att det blivit äckligt. Sakta men säkert :)

   Poista
 2. Jee vad fint!
  Fast jag försöker att inte ta stress av lite dammkorvar och sånt.. det har ju visat sig att barn som lever med djur/lite skit i hörnen har mindre allergier :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Så sant! Men ibland måste man ju städa. :D

   Poista
 3. Fast detta får inte händ alltför ofta! Alltför tyst på bloggen!!!

  VastaaPoista
 4. Jonej alltså jag gillar också att ha rent och prydligt, men då det är skitigt och kaotiskt försöker jag trösta mig med att det är allergimotverkande :D

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!