25.2.2013

Störande morsan

Idag har jag varit en just sådan morsa som jag skulle ha blivit sjukt störd på ännu för några månader sedan. Jag skulle ha svurit och undrat att hur i h*lvete orkar någon vara sådan... Jag orkade ju inte göra så mycket annat än ligga i soffan.

När Kevin sov sin första dagssömn så körde jag Jillian-workouten, duschade och fixade en sallad med broiler, mozzarella, valnötter, solrosfrön och pumpafrön. Kevin vaknade och fick sin lunch. Sedan promenerade vi till metron i det fina vädret (istället för att ta bussen alltså). Sedan blev det babyrytmik och efter det kaffe (för mig smoothie) med Kia. Hemma blev det middag för Kevin innehållandes både puré och fingermat. När 3jorn kom hem blev det familjemys/bus på golvet. Sen for jag ännu och skida.

Puuuust. Tänk att man ändå orkar ibland. Nå imorgon kanske jag kan chilla lite. Det är viktigt att hinna med det juh.

Omnomnom.

3 kommenttia :

 1. WOW vad aktiv du varit! good for you! tror du får döpa om ditt milf projekt till milf 2013 i stället!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa. Nå kanske jag snart igen blir mindre ivrig så det är bra att hålla fast vid 2014 :D Dessutom kommer jag inte att hinna med detta sen då jag börjar jobba så jag borde passa på nu. När ska man hinna motionera då??

   Poista
 2. Svårt att hinna då... Men före jobbet/efter jobbet? På lunchpausen?

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!