26.2.2013

Tack för maten mamma!

Jag tror att Kevin är en kulinarist efter sin far. Han skulle nog kunna sitta hur länge som helst och njuta av sin mat. Helst skulle han äta själv men han får fortfarande en del puréer och gröt som vi matar. Skönt att han lärt sig äta bättre utan att få spyreflexer hela tiden.

Jag har massor att städa. Och ändå finns det torkad mat över allt.

6 kommenttia :

 1. Hej hej! Ville bara berätta för dej att jag tycker att du skrivit så bra inlägg tidigare angående amning, att dom följt med mej och inspirerat mej till att äntligen ta tag i min egen "amningshistoria" och att sen ännu få ner den i text. tack för de :)
  (om du vill läsa inlägget hittar du det här: http://mammaheidi.com/2013/02/26/om-amning-och-hur-det-var-for-mig/ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag svarade redan på din blogg. Jag blir glad av att folk blir inspirerade av mig :)

   Poista
 2. Du är nominerad!
  http://jennaharenblogg.wordpress.com/2013/02/27/blog-award/

  VastaaPoista
 3. Vill läsa mera om fingermaten. Funderar också att börja med vår son men har inte riktigt koll på allt jag kanske borde ha ännu... :) Hälsar mamma P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag kan försöka knåpa ihop ett inlägg av ungefär det jag vet. Men jag är ju ingen expert :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!