18.2.2013

Tomma babymatsburkar

Det har samlats en del babymatsburkar hos oss fast Kevin äter ganska mycket hemgjord mat. Jag brukar frysa ner mat i de tomma burkarna men det finns ändå massor tomma burkar i vårt skåp. Jag ska föra dem till glasinsamlingen men tänkte fråga om ni hittat något kul med de tomma burkarna? Många gör väl tuikkukoppar av dem men sådana har vi helt tillräckligt av.

Vi hade en del kryddor som vi förvarade i påsar förut som jag satte i burkar. Det blev riktigt fint tycker jag.

7 kommenttia :

 1. Supersnyggt med dymotexten (vill också ha en dymo ju!) Tack för tipset, e nog en riktig putkiaivo då jag int tänkt på det där...har också massa kryddor o örter i påsar.

  VastaaPoista
 2. Yes, Dymo! Lätt ett av världens estetiska under! Tror jag tänker stjäla din idé, ser väldigt trevligt ut.

  VastaaPoista
 3. Bloggläsare18.2.2013 17.41

  Ursnyggt och kreativt!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!