7.3.2013

Aj mina biceps

Huh dagen har nog varit full med program! Var ju i stan på dagen och hittade en Roberts Coffee som jag inte visste om. Den finns i Sähkötalo i Kampen. Det är beläget i gatunivå, man ryms bra med vagn och det finns ett skötbord i toaletten!

På kvällen kom svärisarna på besök och sedan stack jag ännu iväg på BodyPump. Jag trodde visst att jag var Jillian för i bicepsserien hade jag av misstag mer tyngder än instruktören. Oops. Nå det brände till riktigt ordentligt i musklerna för jag kämpade igenom hela serien ändå! Au.

2 kommenttia :

  1. Det där är vårt närmaste café! Jee att du nu testat att det är babyproofat även om jag nog tyckt att det verkar vara det :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo det verkade riktigt bra. Fast minus för att det tydligen fanns bara 3 babymatstolar. Och det fanns fler babyn än det som skulle äta.

      Poista

Roligt att du kommenterar!