13.3.2013

Busdagen

Idag började vi dagen med att fara till rådgivningen. Vi hade tid 9:30. Fy fan vad stressigt det var att komma iväg. Jag hann knappt äta frukost, hann inte duscha och det var nära att Kevin inte var tvungen att fara iväg i pyjamasen. Vi är inga morgonmänniskor alls.

Efter rådgivningen snurrade jag lite i vårt köpcentrum och drack en latte medan Kevin sov. Resten av dagen spenderade vi hemma. Kevin är en sådan buse nu att jag blir helt slut av att vara hemma med honom. Han ska klättra upp över allt och slå sig tusen gånger om dagen.

Tur att vi ska in till stan imorgon. Och i övermorgon. Då är han fastspänd i barnvagnen.

4 kommenttia :

 1. Hehe vi hade samma sak igår när vi hade tid till 9.50. Jag rusade runt här hemma för att hinna med allt och sen fick jag ändå dricka kaffet på vägen. Vi är nog inte heller morgonmänniskor, jag tar det mycket hellre lugnt på morgonen.

  kaaarins

  VastaaPoista
 2. Skönt att höra att också andra är tröga om morgnana :) Man får ju ändå stressa iväg alla mornar sen när man börjar jobba igen så jag tar det gärna lugnt så länge det går :P

  VastaaPoista
 3. Skall inte Björn ha föräldraledigt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det ska han. Vårdledigt och pappamånad.

   Poista

Roligt att du kommenterar!