29.3.2013

Dagisansökan inlämnad

Vi lämnade in dagisansökan tidigare i veckan och dagen efter ringde dagisföreståndaren och bekräftade att de fått ansökan. Så nu är Kevin inne i deras system och vi får hålla tummarna för dagvårdsplats på just det dagiset som vi vill att Kevin ska börja på. Nå det kommer att ta ännu länge före vi får höra något.

Det var bra att vi var ute i god tid eftersom det redan nu kom fram att vi måste ändra på datumen lite. Vi tänkte båda jobba från 7.1, men inkörningen på dagis blir lite problematisk för det kommer mellandagar och helger och det kan hända att dagiset är stängt. Så någondera av oss får vara ledig en vecka till så att vi får inkörningen fixad.

Ugh. Jag ser inte alls fram emot dagistiden och hela rumban som det innebär. För lite tid och mycket bobbor och sjukdom. Det är min bild av småbarnslivet, hah!

1 kommentti :

  1. Visst känns det hemskt att redan nu tänka på dagis. Här har vi ju redan ansökt och fått plats samt tackat ja. I augusti någon gång drar det igång.. Bu.. men har inte tänkt ut ännu om jag skall jobba heltid eller fyra dagar i veckan och en dag föräldraledigt..får se.. Hoppas ni får den plats ni vill ha!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!