31.3.2013

En dålig deal

Igår tänkte jag vara en snäll hustru och erbjuda en sovmorgon åt 3jorn idag. Hela familjen har stigit upp samtidigt hela veckan och ingen har sovit längre än de andra. I och för sig sov ju Kevin till nästan 10 några morgnar så det blev ju lite av en sovmorgon då. Men det skönaste med sovmorgon måste vara att man inte måste stiga upp och byta blöja och kläder och mata gröt.

No anyway. Först på natten insåg jag att det var en skitdeal för mig. Och också lite av en skitdeal för 3jorn eftersom hans sovmorgon ju tappade en timme pga. sommartiden (muhahaa!).

Kvällen här hemma gick riktigt bra men jag kunde ju ändå inte somna förrän 3jorn hade kommit hem på natten. Jag är nu för tiden sjukt rädd att det ska hända något åt honom och det kändes inte alls bra att han körde på den mörka motorvägen mitt i natten. Dessutom sover jag ju med öronproppar eftersom männen i min familj är högljudda sovare. Men jag kunde inte sätta propparna i öronen för jag skulle inte ha hört om Kevin skulle ha haft någon hätä. Så jag hörde ju varenda litet sömnskrik.

När jag hörde att ytterdörren gick så trottade jag propparna i öronen och somnade ganska snabbt. Men klockan var över 02 redan då.

Idag har jag tänkt fara till stan på kalja på kvällen och sen bär det av på kryssning. Så nu blir det väl många kortare nätter på rad. Dålig tajmning på sovmorgonserbjudandet var det ju nog. Men snart blir det min tur att bli kvar i sängen och ligga. Någon gång nästa vecka blir det. Skönt!

1 kommentti :

  1. Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv sover jag jämt med både öronproppar och ögonbindel. Det är så skönt att plugga in propparna djupt i öronen när man går och lägger sig och verkligen höra hur de stänger ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare när det här helt tyst och mörkt. Öronproppar och ögonbindel fungerar som sömnmedel för mig. När jag har tagit på mig både och somnar jag direkt. Kan verkligen rekommendera alla att testa. Ibland får jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar?

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!