12.3.2013

En svacka i Milf2014-projektet

Blaah. Nu har jag hållit på med Jillian i 16 dagar och igen har jag känslan av att mitt Milf2014-projekt står still. Har känt mig tjockare och fulare än på många veckor. På veckoslutet åt jag lite godsaker, drack lite vin och cider. Jag antar att jag bara blivit svullen av sockret och kolhydraterna. Knappast har jag gått upp av lite godsaker juh.

Också Jillians Level 2 är så fittig att jag inte alls skulle orka köra workouten. Men jag har tvingat mig själv ändå. Bara 4 dagar kvar till nästa level. Jaksaa, jaksaa! Igår tvingade jag också mig själv till skidspåret fast jag hade noll inspiration och lust. Nå det var helt skönt när jag väl var där. Men suck. En helt tydlig svacka har jag nu.

Jag tror bestämt att jag måste lämna bort mer kolhydrater om det ska hända något. Men jag har ingen lust att göra det just nu. Det är tungt och det är svårt att vara stark men jag vet ju att det fungerar för mig. Om jag bara skulle orka i  en eller två månader.

Nå helt skit är det ju inte. Jag har nog tappat kilon och blivit slankare sedan jag började i januari. Men jag är lite otålig.

Skidkärringen

4 kommenttia :

 1. Jag funderar en sådan sak, är själv en hemmamamma och sku vela träna hemma. Varifrån får du dom där träningsvideona, alltså Jillians Levels träningarna?

  VastaaPoista
 2. Alltså, jag körde första dagen av level 2 idag och jag trodde ärligt att jag skulle dö. Helt bedrövligt juh! :( Hur ska man orka detta passet i 10 dagar?? Och inte märker jag att något händer mer än att jag är hungrig hela tiden. Och det är ju smart då man försöker minska både i vikt och omfång. Blä! Kämpa på nu bara! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fan! Level 2! Tur att jag inte har många dagar kvar av den. Min feelis för Jillian har farit helt för den är så fittig :P

   Poista

Roligt att du kommenterar!