8.3.2013

En timme med en buse

Puuust. När Kevin vaknade så kom han till vår säng och drack sin mjölk. När han var färdig spuglade han ner mitt nattlinne. Jag drog av mig det spugliga klädesplagget. Då märkte han min napa och började klösa inne i den. Sedan märkte han mina bröstvårtor och började riva och dra i dem med sina långa vassa naglar.

Jaha. Det var det morgonmyset tänkte jag och steg upp. Kevin fick sin gröt och efter det satte jag ner honom på golvet och skulle göra i ordning min egen frukost. Under den tiden hann han dyka en gång rakt i golvet med ansiktet före och falla från bordskanten där han brukar stå och luta.

Jag måste sätta honom i Tripp Trappen och sitta medan jag åt. Nu sitter han där och tuggar nöjt på ett Pilttilock så jag vågar inte röra mig ur fläcken för att bryta lugnet.

2 kommenttia :

  1. Muntert! :) Jag funderade vart vår son tagit vägen idag medan jag dammsugade. Där låg han nästan helt under soffan och skrattade. Blev så förvånad för han rör inte på sig så där väldans mycket annars... Han ville kanske hjälpa mamma att städa! Hälsar mamma P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, nå snart far han väl iväg riktigt ordentligt då :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!