12.3.2013

Fult fult fult

Och sen ännu en sak! Varför måste alla tuttar (nappar) vara så himla fula!? Ljusrött och blått och någo fjantiga figurer/bilder.

Jag har några gånger tänkt köpa nya tuttar (för bebisar över 6mån) men aldrig ännu lyckats komma till kassan med ett tuttpaket.

Varför kan det inte finnas något enfärgat i andra färger än de vanliga? Det borde vara en tutt som man kan ha åt båda hållen i munnen så att det är lätt för Kevin att själv sätta tutten i munnen.

Nå, jag har nog annars också aggressioner mot babyprylar som ska vara så fula med nallar och annat tjafs.

Joo. Jag vet. Jag är en idare.

22 kommenttia :

 1. JAA amen! Jag har ju alltid också stört mig på tuttarna, eller jag stör mig på allt som ska måsta vara ljusrött eller blått. Varför?! Jag hittade tuttar som har bilder av en anka som ser så töntig ut att jag gillade dem. Annars hatar jag tuttarna, hoppas han kan avvänjas tidigt!

  kaaarins

  VastaaPoista
 2. Kolla www.namnnappen.se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ååh där fanns ju lite mer urval. Undrar om man får dem utan namn och Comic Sans? :)

   Poista
 3. Skulle just skriva att kolla namnnappen.se, men såg att Jenni redan gjort det :) Snygga och dessutom billiga och snabb frakt!

  VastaaPoista
 4. H&M har neonfärgade tuttar. :D O Elodie Details har några som ser helt okej ut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NEON! Det måste jag ju kolla upp :D Tack för tipset. Jo vi har en svart elodie tutt.

   Poista
 5. Beställ från namnnappen.se
  Tina

  VastaaPoista
 6. Sen finns ju, är det Mam:s?, marimekkomönstrade tuttar i många olika färger, på Prisman och Citymarket osv. Köpte såna åt vår son eftersom jag inte heller ville ha alla med hundar, katter och "söta" motiv på. :) /Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag såg sådana joo. Med Unikko. Jag tycker inte alls om Unikko :P

   Poista
 7. Här är oxå en som är sjukt trött på alla FULA och trååkiga tuttar!! -_-

  VastaaPoista
 8. Jag stör mig definitivt på indelningen i flick- och pojknappar, men sen har jag inte något emot nallarna och katterna. Speciellt då det kommer till barnkläder stör jag mig på det helt motsatta, alltså barnkläder som är kopior av tuffa vuxenkläder. När ska man få ha en nalle på skjortan om man inte får ha det som barn, och hur praktiskt är det med läderjacka och struprörsjeans på en tvååring?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee joo det finns nog massor opraktiska barnkläder. Det kan ju vara skoj med någon uppsättning sådana ifall man ska på fest och inte ska gräva i sandlådan. Men sen igen så finns det ju nog praktiska kläder utan nallar och grejer. Mest blir det väl då randigt och enfärgat. Sen när Kevin blir äldre så kan det ju hända att han vill ha en nalle på skjortan. Då får han ha det (hoppas Angry Birds är out sen!). Men så länge han inte fattar något av kläder så är det 3jorns och min smak som gäller :)

   Poista
 9. Du tycker väl inte dom är snygga men vi har alltid andvänt tuttar jag köper från villiankka.. eko såna!! ;) Vår killar älskade dom, går som bit leksak med! Villiankka.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nu vet jag inte vilken tutt du menar. Hittade åtm turkos/röda tutten som säljs där, den är ganska fin. Men du skrev eko. Du menar säkert "luonnonkumitutti". En sådan hade vi åt Kevin då vi försökte hitta någon tutt som skulle duga. Han tog ju tutt först då han var 5 månader gammal.

   Poista
  2. Ja de var luonnonkumituttin jag menade! :)

   Poista
 10. Hej, det här har nu inget med tuttar att göra, men nog med barn.... Är du med? http://snigelnharald.blogspot.fi/2013/03/ska-vi-tillsammans-gora-varens-storsta.html

  VastaaPoista
 11. Vår son använder Ainus turvatutti, helt den där basic tutten, och det är jag glad för. Visst finns dom också ljusblått och ljusrött men också i andra färger som gröna, svarta osv och framför allt så har dom inga figurer. Sonen får nog in den i munnen rätt väg, och i fall det blir fel så bryr han sig inte så mycket:)
  Har du kollat in Mam Air? Dom finns inte i så många färger men har i alla fall inga figurer på sig.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!