5.3.2013

Jillians 30 Day Shred Level 2

Auuu! Jag var just på topp (hade blivit ganska bra på att orka Level 1) och idag började jag med Level 2. Det var inget kul eftersom jag har ont i handleden. Det var mycket planka och push ups. Plankrörelserna kanske jag kan göra så att jag har armbågarna i golvet.

Men tungt var det!

9 kommenttia :

 1. Oh shit! Och jag som tycker ettan är jobbig fortfarande!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoppas det lättar! Jag tyckte det blev lättare efter 5-6 dagar.

   Poista
 2. Heja heja!! Superbra! Jag ska börja med samma program typ nästa vka nu då vi har sådan ny teve här i nya huset att man kan kolla på YouTube direkt från teven. Hur länge tar ett pass? Måste tajma in det då Aaron sover...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Typ 30 minuter. Så det är inte länge. :)

   Poista
 3. Vet du, du inspirerade mig till att prova på Level 1:an idag. Jag var på gym igår och hade ren färdigt sjuka muskler när jag började idag, så jag trodde att jag skulle avlida där mot slutet. :D Men nog tammifan ska det bli fart på kilona nu! Beach 2013, here I come! ;)

  Och tack för tipset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii var så god! Verkar vara många som kör programmet nu :)

   Poista
 4. Jag har nu bara två dagar kvar på hela programmet (är nu på dag 8 av level 3). Om level 2 börjar kännas lite jobbig, så kan jag tipsa om att jag tyckte level tre var lättare än level 2! Level 3 var definitivt svettigare, men ändå på något sätt trevligare än tvåan. Så håll ut:) (nå, kanske jag lite fuskar och det har något med saken att göra;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah skönt att höra! Jag tycker domdär planka-grejorna är jätte jobbiga. Och så har jag ont i handleden så det är extrafittigt.

   Poista
 5. Jag körde Jillian 30 day shred förra våren o håller med som ovanstående att tvåan kändes jobbigare än trean. Vet int om det beror på att man är i bättre form ren när man är vid level 3. Men ett superprogram tycer jag att det är!
  Sia

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!