10.3.2013

Mellokisakatsomo

Huh! Idag är jag lite trött. Blev en ganska intensiv dag igår och så hade jag svårt att somna fast jag var väldigt trött. Och väckarklockan vår har no mercy!

Men roligt var det ju! Det blev en helt otippad vinnare i form av Robin Stjernberg. Jag som ännu förra veckan var störd på honom. Han ser liksom så nössö ut. Hah. Men låten är ju nog bra och den har vuxit ju fler gånger jag hört den. Och tänk att han kom till finalen via Andra Chansen! Ganska otroligt!

Eva och Johan hade ordnat en ypperlig kisakatsomo med snacks i mängder. Tusen tack! Jag försökte låta bli att trotta i mig av allt det goda (har ju mitt Milf 2014-projekt!), men några chokladbollar åt jag ändå. Självbakade och allt! Det enda jag saknade var den traditionella skumpan, inte kunde vi ju supa på Yle.

Jag älskar Twitter då det är något ESC-relaterat på G. Då är Twitter som bäst. Men samtidigt blir det lite mycket om man ska hinna se på teven, läsa roliga tweets, twittra själv, äta snacks och umgås med dem man har kisakatsomo med. Jag funderade faktiskt att låta Twitter ha en lite mindre roll sen då det är dags för ESC så hinner jag se showen ordentligt.

Hah jag var inte heller riktigt redo för att säga mina åsikter i radiosändningen. Ännu igår på dagen kom jag inte riktigt ihåg vilka som var i final och jag kände mig inte alls insatt. Men där i studion skulle vi ju vara med Eva och Johan. Nå hoppas jag fick något vettigt kläckt ur mig. Borde ha förberett mig lite bättre.

Träffade också Catten för första gången IRL. Hon kom direkt från sin lilla dotters dop.
Glittertopp är MUST då det gäller ESC. Skulle ta min fjäderboa och min silvriga cowboyhatt men jag hittade inte dem. Vi fick skåla med limu i ljusröda glas och låna Johans Mellokrona. På bilden längst ner till höger lyssnar vi på Hanna som var på plats i arenan.

Och snacksen! Herregud snacksen! Slurps! Catariina ville hänga sig i ljusslingan eftersom Ralf klarade sig så dåligt.

På bild: Eva, Catariina, ööh jag, Daniel, Catten, Linnea och Pöll-Johan. Märk väl att alla sitter med antingen en dator eller en telefon i handen.

4 kommenttia :

 1. Jag gick också på övervarv igår när jag kom hem trots enorm trötthet (orka ju för fan int ens stå i studion...), men vitsi det va kiva! Och hate to break it, men vi har nog träffats förr, i Koffaren med Catzo o Tubbs... men om jag minns rätt var jag ganska osocial och störd efter jobbet då. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... varför har jag inget minne av att jag skulle ha träffat varken dig eller Tubbs i Koffaren? Tubbs har jag nog träffat i något annat sammanhang, men jag har inget Koffareminne? Är du säker att det var jag? Var jag väldigt full? Det skulle förklara att jag inte minns.... :D

   Poista
 2. Jo det var nog du & 3jorn! Du drack Fresita, men var nog kanske inte full ännu då... Men så fortsatte ni väl på jatkot o drack jallu eller nå dylikt med Tubbs? Det e nog kanske ett par somrar sen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JALLU! Herregud. :D Jag har aldrig druckit Jallu :P. Huhhuijaa jag har nog så dåligt minne ibland. Men inte pga. Jallu :P

   Poista

Roligt att du kommenterar!