1.3.2013

Muffinaround på Instagram

Jag tänkte påminna om att jag även finns på Instagram och nu hittar mig med namnet Muffinaround. Det känns som jag inte har lika mycket tid att sitta ner och blogga nu eftersom jag tränar dagtid och Kevin behöver mer uppmärksamhet, lek och övervakning än då han låg på golvet som en liten knackkorv och inte gjorde så mycket. Så jag försöker åtminstone uppdatera på Instagram de dagar som jag inte har tid att blogga. Jag strävar också till att ha olika bilder på Instagram och bloggen så att det inte blir tårta på tårta.

Ifall ni inte själv använder Instagram och inte har appen på telefonen så går det också att följa med i webbläsaren här. I bloggens högra kolumn uppdateras mitt Instagramflöde.

Finns DU på Instagram?

2 kommenttia :

  1. Nepp är inte där... Tänker att då blir de ÄNNU ETT socialt media att uppdatera. Fast det skulle väl gå enklare o snabbare än att uppdatera bloggen liksom... Men försvinn nu inte helt o hållet dit!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa jag ska nog försöka att inte försvinna :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!