24.3.2013

Perffa!

Nu ska jag vara en störande bloggerska och berätta för er en huuur perfekt dag vi haft!

Det blev ju sovmorgon. Efter dagssömn, Jilliandejt och lunch körde vi iväg till Rödbergen. Vi var bjudna hem till en av mina bästa vänner/Kevins gudmor. Där moikkade Kevvan på taxen Xero och spelade lite på paddan. Det som inte var så perfekt var att Kevin fick tag i min kaffekopp som han välte och det fanns kaffe överallt, på bordet, på golvet, på Kevin och på mig. Jag var inte riktigt på alerten.

När det blev dagssömntider så promenerade vi till Brunsan och invigde terassäsongen på Mattolaituri. Ah, det var så härligt att sitta där och njuta av solen och utsikten.1 kommentti :

  1. aaargh arrrgh sluta nu - det är FÖR rosenrött! nä jag bara skojar, roligt att ni hade en bra dag!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!