25.3.2013

Rätt droppar i rätt hål

Det verkar som Kevin kände på sig att jag är lite krasslig och trött. Han betedde sig som en ängel ikväll. Åt gröten snällare än någonsin, härjade inte under kvällstvätten och lät mig klä honom i pjamppun utan protest. Han lät t.o.m. mig snyta honom med Näs-Fridan utan att skrika. Härligt!

Men vet ni vad jag undrar över! Att varför måste alla babymediciner- och vitaminer vara i precis likadana flaskor? Sekunden efter att jag har satt näsdroppar åt Kevin så blir jag alltid livrädd att jag av misstag hade tagit Cuplaton-burken. Eller då jag gett d-vitaminen så funderar jag för en sekund om det ändå var Orodrops-örondroppar. Men det har ändå varje gång varit rätt droppar som åkt i rätt hål. Som tur!

2 kommenttia :

  1. Hah, jag funderade på helt samma sak igår. Trodde att jag i misstag hällt cuplaton istället för näsdroppar i näsan på Viggo, för han gallskrek en lång stund efteråt. Men jag hade nog satt rätt, han blev bara djupt sårad för att jag satt saker i näsan på honom!:)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!