25.3.2013

Skitdagen

Det ska ju vara balans i universum, så om gårdagen var extra bra så var såklart idag extra skit.

3jorn har semester så hela familjen skulle gå på babyrytmiken. Av någon anledning hade jag sett fram emot det extra mycket. Men eftersom Kevin är snorig så lät vi bli att gå. Vill ju inte smitta de andra bebisarna. Kevin själv mår prima och verkar inte bry sig om snoret så mycket.

Efter rytmiken skulle vi gå och beställa pass åt Kevin. Men eftersom rytmiken uteblev och det skulle ha blivit lite dagssömnsproblem så bokade jag om tiden till nästa vecka. Så det blev inte heller av.

Själv är jag halvkrasslig och gjorde ingen Jillianworkout. 3jorn är borta ikväll och just idag skulle jag inte alls orka dra hela kvällsrumban ensam. Sen kan det hända att vi måste boka om kryssningen också.

Så jag har nog varit lite deppig idag. Nå jag kan försöka tänka positivt, vi åt sushibuffé och så tröstshoppade jag på Gina Tricot (vilket i sig inte är positivt eftersom mina inkomster nu minskar drastiskt. Skit också!)

2 kommenttia :

  1. Sorry att jag okcuperade din man för kvällen :) Men jag har på känn att fotona på vår lilla blev fina. Hoppas ni kommer iväg på kryssning och att morgondagen blir bättre!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa no probs! Allt gick bra här hemma så en småsliten morsa orkade riktigt bra. Hoppas fotona blev bra!

      Poista

Roligt att du kommenterar!