6.3.2013

Tömma, fylla, tömma, fylla

Alltså jag är VÄLDIGT glad över att vi har diskmaskin. Men jag tycker jag tömmer den HELA TIDEN! Det blir så mycket disk då vi två är hemma på dagen. En minityp som äter fem gånger om dagen och en morsa som försöker hänga med i samma takt.

Om vi inte genast tömmer diskmaskinen på ren disk så ser det ganska snabbt ut som ett bombnedslag i köket. Suck.

9 kommenttia :

 1. Heh så där ser det ut här också för det mesta. Men jag vet inte om vi har för lite kärl eller vad det är för jag hamnar diska för hand hela tiden för att ha en ren skål att ge mat ifrån :P

  kaaarins

  VastaaPoista
 2. Tänkte helt samma idag då vi städa och diskmaskinen var återigen igång. Vilken tur att man har diskmaskin! Puh vad man skulle få stå och diska annars :)

  VastaaPoista
 3. Samma problem här.. + att vi nu har en mindre diskmaskin än där vi bodde förut. Det var ett gammalt par som bott i det hus vi köpt, så de hade naturligtvis en mini-diskmaskin, eftersom det inte behövdes en större då de bara var de två. Men nu då vi är tre personer, i sommar fyra, så räcker den helt enkelt inte till! Men har inte heller råd just nu att införskaffa en ny.. Så jag tömmer den heela tiden.. På helgerna då vi alla är hemma och vi lagar mat x2 och fixar allt annat som det nu kommer disk av, så kan vi ha igång den upp till 4 ggr på en dag -_- Jippi!

  VastaaPoista
 4. Va skönt att se att andra har det lika stökigt i köket som vi mellan varven... eller mest hela tiden :).

  VastaaPoista
 5. håller med anonym hä ovanför :)

  VastaaPoista
 6. skulle kunna copy pejsta ditt inlägg till min blogg ; )

  VastaaPoista
 7. Tänkte precis samma, vad skönt att andra också har det lika! :)

  VastaaPoista
 8. Fast vi bara är två så tycker jag också att jag inte gör annat än tömmer och fyller diskmaskinen hela tiden... Man borde ha två diskmaskiner, en att sätta den smutsiga disken i och den andra att ta rent ur! ;) Har faktiskt hört att det FINNS folk som har två diskmaskiner! :O

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!