1.3.2013

Trippelvante

Vi kom hem från matbutiken och fick inte allt in från bilen på en gång. 3jorn gick ett varv till för att hämta resten och när han kom tillbaka så hade han med sig en babyvante. Vi hade tappat den då vi släpade grejerna.

Jag samlade ihop Kevins ytterkläder och märkte att vi plötsligt hade TRE vantar. Måste ha varit någon av grannarna som tappat sin vante. Inte vi. Ungefär varenda baby har ju likadana eftersom de kommer med moderskapslådan.

4 kommenttia :

 1. Sätt den på handtaget till er ytterdörr eller fast i något staket eller på en bänk på gården så att den syns bra så hittar den nog tillbaka till sin ägare :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo jag hängde den på en buske vid postlådorna så hoppas ägaren hittar den därifrån.

   Poista
 2. Helou! Fick följande meddelande av Karin på Ratata:

  Gällande din fråga om google reader, jag har nu testat och man måste helt enkelt ta bort den gamla prenumerationen på bloggen, och börja prenumerera på den nya adressen, alltså http://catten.ratata.fi/blogg/, då syns den igen som vanligt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee måste försöka hinna fixa det någon dag. Jag funderade också att det har varit lite tyst på min reader och nu kom jag på att det ju är ratatabloggarna som inte kommer in dit. Heh. Tack för infon!

   Poista

Roligt att du kommenterar!