20.3.2013

Vår skatt

Knäppte några bilder på Kevin idag. Brukar glömma bort att fota med riktiga kameran och jag knäpper en massa bilder med telefonen som är av dålig kvalitet. Måste skärpa mig.

Kevin har haft jätte röda kinder dom senaste veckorna. Läkaren trodde att det hade med kylan att göra. Har satt Bebanthen till natten men har inte märkt någon skillnad.

11 kommenttia :

 1. Adde har också haft röda kinder och nu började de spricka lite. Jag antar att det är just kylan så jag har nu några dagar smörjat med Liberos perusvoide flera gånger om dagen och nu börjar det vara bättre.
  Gillar sista bilden, charmtrollet :)

  kaaarins

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo våren och värmen sku kunna börja komma nu!

   Poista
 2. Alltså den sista bilden är ju helt fantastisk :D

  VastaaPoista
 3. Här är det likadant, att det mest blir bilder med Iphonen... Jag låter systemkameran ligga framme så att jag ska komma ihåg att fota och filma med den :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vi har också kamerorna framme. Men nu måste vi ju redan lite gömma dem på höga ställen för Kevvan drar ner allt :P

   Poista
 4. Sötis! Vår son har också helt röda kinder och när jag smörjade med bepanthen eller med vanlig bassalva blev det bättre...för att sedan igen komma tillbaks. Väntar på våren!! :) H. mamma P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jag borde testa bassalva. VÅÅÅREEEEN! <3

   Poista
 5. Kan det vara tänder påkommande? Min pojke har alltid haft blossande kinder före tänderna har spruckit fram.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kan vara! Bebisar lär ju kunna få snuva också då tänderna spricker.

   Poista

Roligt att du kommenterar!