20.3.2013

Vårens största blogginsats?

Snigeln Harald utmanade oss bloggare att delta i i insamlingen till att bygga ett nytt barnsjukhus. Hell yeah! Jag har deltagit med att betala in en summa och jag vill gärna sprida informationen och uppmana er andra att delta. Det är viktigt! Vi kan inte ha ett barnsjukhus som är för litet och som håller på att ruttna bort.

Jag har själv varit kund på Lastenklinikka. Jag var sjuk då jag föddes. Hamnade på Barnmorskeklinikens intensivavdelning. De visste inte vad jag hade för fel och jag transporterades i några dagars ålder med ambulans till Lastenklinikka. Min mamma blev kvar på Kättären. Det förblev oklart vad jag hade men någon sorts infektion. Så efter några dagar fick jag åka hem.

Om du tänker att ett barnsjukhus känns avlägset från ditt liv, tänk på att vi alla har varit barn och kanske fått bra vård då vi haft behov av det. Tänk på att du möjligen har ett barn om fem år som behöver vård av något slag.

Varenda euro räknas! Sprid gärna budskapet på din egen blogg. Tillsammans är vi starkare.


1 kommentti :

Roligt att du kommenterar!