14.3.2013

Vilade på BodyPump

Ugh jag har varit riktigt trött de senaste dagarna. Har problem med mitt sovande igen. Tänker liksom inte alls få sömn. Det var redan bättre ett tag men nu har det blivit sämre.

Jag var alltså helt slut då 3jorn kom från jobbet och tänkte skippa Bodypumpen för att jag var så slö. Jag lade mig i sängen för att vila och vips var resten av familjen där. Efter att ha legat där en stund som klätterställning, fått dregel i örat, små fingrar som drog i mina näsborrar och många goda skratt så kände jag mig redo för att fara på Bodypumpen "och vila". Och det gick ju riktigt bra sen då jag väl hade släpat mig dit.

Det var dessutom nytt program! Det byts ju med 3 månaders mellanrum. Biceps- och magserien var ganska killeri.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!