14.3.2013

Vinterflugan Kevin

Attitydbabyn och jag är påväg in till stan för att träffa en fellowmamma. Nå egentligen är det bebisana som har dejt. På första dejten var dom inte så intresserade av varandra så vi ska se om det nu finns kärlek i luften.

Kevin har sina Baby Banz för första gången och jag kan inte sluta skratta. Han ser ut som en fluga.

Tur att vi är borta hemifrån idag. Jag är helt slut med Kevins klättrande och fallande.

2 kommenttia :

  1. Vår son lärde sig att stå med stöd och ställa sig upp just innan han blev 7 månader. Det tog ett tag innan han fattade att sätta sig ner på knä och det blev många bulor i huvudet och bucklor i parketten. Och ännu fallar han nu som då då han håsar eller glömmer bort att han inte kan stå utan stöd. Vi skaffade en konttauskypärä från Prisma för 12 euro och den har varit värd varenda cent. Visst faller han ännu men hjälmen hjälper i alla fall ibland och gör så att jag inte hela tiden behöver hålla koll på honom. Han ser inte klok ut i den och dom första dagarna gjorde jag inte annat än skrattade åt honom och vi kallar honom för Svampen nuförtiden. Man vet sen vad det beror på då han har traumor som tonåring...Hursomhelst har denna 12 euros pryl varit en av dom bästa babygrejorna vi skaffat och definintivt värd sina pengar.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo borde säkert skaffa en sådan. Kevin kan nog nu själv komma ner från sin stående ställning, men han är ganska vinglig. Och ibland släpper han taget och glömmer att hålla i :P

      Poista

Roligt att du kommenterar!