25.4.2013

Balkongsvagnproblem

Voi elämä!!! Kevin har ju sovit i Quadroliften i balkongsvagnen. Men igår kom han plötsligt på att han inte är fast med någon sele och så svängde han sig på mage och försökte kliva upp och stå. Argh. Och balkongsvagnen tycks inte ha någon sele alls. Voi jessus. Nu är goda råd väldigt uppskattade.

Vi har haft hans vanliga vagn här uppe i tamburen eftersom det varit så mycket snö att vi inte kommit åt vårt förråd med vagnen. Nu hade jag tänkt föra vagnen tillbaka till förrådet. Men kanske jag inte kan göra det. Kanske jag måste rouda den fram och tillbaka mellan balkongen och ytterdörren. Nu sover Kevin i vanliga Emmaljungan på balkongen.

Vi har en sele (ni vet, såndänt koppel för bebisar). Jag tänkte att om den skulle gå att montera på något sätt i balkongsvagnen. Men alltså HUR kan en barnvagn sakna sele? Jag fattar inte.

3 kommenttia :

  1. Nu när han lärt sig att det går att svänga sig, kommer han att forstätta med det. Så det gäller nog att fixa sele till vagnen. Konstigt att det inte finns nån sele i den... Men kanske det går att fixa "kopplet" dit på nåt sätt så att det funkar i praktiken :)

    VastaaPoista
  2. I gamla vagnar hade man väl inte inbyggd sele utan man använda "koppel", hade den band så lade man det runt ryggstödet tror jag. Testa så, det borde ju funkka.

    VastaaPoista
  3. Finns "selen"som man kan ha tex då barnet börjar stiga upp från matstolen. Kanske ett sånt sku fungera? Vet sen inte hur bekvämt det är meen..

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!