27.4.2013

Cykelhjälm

Idag skaffade vi en cykelhjälm åt Kevin. I Prisma fick man -15% på nästan allt så vi valde en hjälm från deras utbud.

Bell är ett bra hjälmmärke (har själv haft två av deras hjälmar) så vi valde mellan en av deras mera traditionella modell och en av skatemodell. Skatemodellen var mycket coolare men den vägde nästan hälften mer än den traditionella. Den traditionella hjälmen hade också en likadan spänningsmekanism i nacken som min hjälm har. Sjukt mycket mer praktiskt än att säätä med olika tjocka vadderingar. Så det blev den traditionella modellen.

Nu borde vi kolla om cykelstolen som vi får låna går att montera fast i min cykel. Min fina Crecent som jag fick i 30årsgåva men som jag inte hunnit använda nästan alls.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!