28.4.2013

Cykelpremiär

Wooop! Vi har lyckats vara ute idag! Efter första päikkären fick Kevin krypa omkring på gården och jag pumpade cykelringarna.

Min pappa kom och installerade barnstolen på min cykel och på kvällskvisten tog vi en provtur. Det gick bra och Kevin var inte alls skraj. Det kändes inte heller tungt, min cykel är ju lätt som tur.

Nästa gång vi cyklar får Kevin på sig sina solbrillor. Vinden verkade få hans ögon att rinna. Oj så jag väntar på vår nästa cykeltur! Vi kan cykla till Paradiset eller till någon av de närliggande stränderna på picknick. Jihuu!

2 kommenttia :

 1. Ser skönt ut och bra att ni båda har cykelhjälm.

  Är många som cyklar utan hjälm, medan den lille har hjälm på där bak.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo jag tycker nog det är viktigt att ha hjälm. Man kan ju tro att man själv kör bra och försiktigt, men man kan ju inte lita på att alla gör det. Lite som man skulle köra bil utan säkerhetsbälte. Helt idiotiskt.

   Poista

Roligt att du kommenterar!