12.4.2013

Eddie Izzard avslutades med spyor

Det var en mycket bra keikka igår. Jag tror jag skrattade mest åt Eddie Izzards Tour de France-läppä.

Men kvällen slutade inte så bra. Vi åt sushi före vi for till Hartwall Arenan och ungefär vid pausen sa 3jorn att han mår konstigt. Efter pausen började jag också känna mig underlig. Men då trodde jag att jag inbillade mig. Den andra delen av föreställningen blev lite tung och det kändes som luften skulle ta slut.

När vi körde hem så sa vi inte ett ord åt varandra. Det var jag som körde. När jag hade parkerat bilen och stigit ut så spydde jag i en snöhög.

Nå spyendet fortsatte till ungefär 03. Tur att Kevin sov snällt. Idag är vi helt slut. Försökte äta lite soppa men det känns som jag skulle ha värsta krabbisen.

Så det var sushin som var dålig. Jag gjorde en anmälan på förmiddagen och nästa vecka ska någon granskare och kolla stället.

Efter att ha kastat upp sushiris så tror jag att det blir en sushipaus. Örk.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!