8.4.2013

En halua olla pullukka

Kollade just på första avsnittet av Rakas sinusta on tullut pullukka (herregud sådant namn!). Vet inte om ni såg avsnittet men jag kände att det skulle vara så fruktansvärt lätt att hamna i samma godisfälla som tjejen i programmet. Jag var nog på god väg ännu i december. Nå hon hade ju gått upp 40 kg på 6 år så det är ganska extremt.

Jag fick ännu mer lust att ta mig själv i nacken. Jag äter ju inte godsaker men jag har utöver det funderat på att karppa en stund. Jag var ju lite förkyld för någon vecka sedan och efter det har jag inte haft så stor inspiration för motionen. Sprang nog en runda och gjorde Jillian men gnistan var försvunnen. Kanske det var semestern som också påverkade. Och nu känner jag mig lite svullen igen.

Det kommer ju alltid sådana här perioder. Jag får bara kämpa mig igenom det. Bokade just plats till BodyPump denna vecka och så ska jag friska upp minnet angående karppandet. Enligt mitt BMI är jag fortfarande lindrigt överviktig. Men snart är jag under gränsen.

4 kommenttia :

 1. fast bmi berättar inte hela sanningen heller! de som är muskulösa kan ju väga mycket och ha hög bmi, men är inte feta för den skull.
  motivationsvackor får man alltid nu och då...Hoppas du kommer upp ur svackan igen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii joo jag önskar att det skulle vara muskler :)

   Poista
 2. Kämpa på me projektet! Jag har ett ständigt projekt att röra på mig mera & äta mindre kolhydrater/kalorier! ( o ja har ingen annan att ta hand om än mig själv, så jag borde ju ha d lättare...)Har inte sett på programmet, men kanske de s sku va en motiverande faktor! We can do it!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!