30.4.2013

Glada vappen!

Inte är ju vappen som förr. Men egentligen är det lite skönt. Efter att jag blev utexaminerad så har vappen inte riktigt haft samma point. Som studerande fanns det en massa fester i dagarna tre som man skulle gå på.

Men efter studiefesterna har det inte varit lika roligt. Att först ha ångest över vad man ska göra på vappen. Sen ska man släpa sig till Havis Amanda och trängas, frysa och tappa bort sina kaverin. Men värst är ändå Kaisaniemi. Att fara dit i krabbis och frysa reven av sig. Nää, har inte varit min grej de senaste åren.

Men jag kan tänka mig att Kaisaniemi kan bli riktigt skoj redan nästa år. Inte har man ju krabbis mer på samma sätt som förut. Och visst är det roligt att stöta på vänner och bekanta.

Även denna vapp är alkoholfri för mig pga. den starka antibiotikan (förra året var jag gravid). Lite skumppa skulle jag nog gärna ha druckit. Men extremt lugnt tar vi det i år.

Idag fick vi besök på kvällen. Det blev mjöd och struvor. Klockan 18 satte tre av fem på sig sina studentmössor. Kevin stiftade bekantskap med ballonger. Så det var en trevlig kväll. Imorgon åker vi ut till Esbo för lite grillning. Ska bli skoj!

Ha en riktigt skojig vapp kära ni!

4 kommenttia :

 1. Bloggläsare30.4.2013 23.13

  Detsamma till dig! A är livrädd för ballonger. Hon kröp gråtande iväg när jag visade hur man blåser upp dem.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa joo Kevin var nog också lite skraj först :)

   Poista
 2. Samma här en lugnt vapp. Vi var iväg för att se en kokko men de tände först kl 20 så det blev bara en kasa skräp vi såg..orkade inte stå ute i blåsten 1 timme. Väl hemma slockna jäntan, vi korka fresita och åt godis och jag somnade på soffan utan att ha druckit upp fresitan. Tjoho, vilke vapp. Saknar nog lite alla folk i kajsaniemi, ska kanske satsa på att komma dit nästa år med Alicia för även om man inte saknar fyllan och krabbis är det ju roligt att se så mycket folk!
  Vad söt Kevin är med ballongerna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa lite annan meininki joo än förut. Men helt skönt tycker jag :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!