20.4.2013

Hälsningar från sjukhuset

Tack för era kommentarer! Jag mår mycket bättre och mina infektionsvärden har sjunkit. Så jag kommer undan utan operation verkar det som och möjligen får jag åka hem imorgon om det fortsätter i samma riktning.

Jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att vara här nu när jag mår lite bättre. Att inte måsta göra någonting är nog väldigt skönt då man vanligtvis lever i en vardag då man hela tiden måste fixa och trixa. Så jag försöker ta ut allt av detta.

Killarna har klarat sig bra och Kevin har varit en glad liten. Undrar om han ännu kommer ihåg mig? Såg honom senast igår 10-tiden.

2 kommenttia :

  1. Vad skönt att höra att du mår bättre! Och såklart Kevin minns dig! :) Han väntar nog ivrigt på att få krama sin mor :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii. Han började storböla när han såg mig :P

      Poista

Roligt att du kommenterar!