14.4.2013

Handkrämshjälp!

Alltså mina händer har föråldrats säkert 10 år under det senaste året! Jag antar att det beror på det eviga handtvättandet (visst tvättade jag händer förr också men inte så här mycket) och barnvagnsskuffande utan vantar (man kan ju inte hipla på telefonen om man har vantar, heh.).

Har ni någon superhuippu handkräm som ni kan rekommendera? Helst inte någon svindyr. Mina skruttiga händer tackar!

8 kommenttia :

 1. Märkte under vintern när jag fick en smörja av Linn som är buzzador att jag blev beroende av att smörja. Mina händer blev bara torrare och torrare. Usch.
  Slutade använda krämen, använder olja då vi smörjar Elliot så då smörjar jag mina händer på samma gång. Billigt och bra.
  Tvålen du använder spelar också en stor roll, är den jätte torkande så byt ut den. Använder själv en dermosil två och den är helt super mot händer som tvättas ofta.

  VastaaPoista
 2. Här e mina vinkkin.
  Absolut bästa tvålen är Aloe hand and Face soap. Den är otroligt mild plus vårdande. Tvättar bort dagens smink och super för småttingar - passar bra till och med o tvätta deras hår med. Tvättar min vovve med dena också :)
  Propolis krämen är bästa bästa för torra händer och ypperlig som rumpkräm åt lillisen. Om dina händer är torra - kom ihåg att "kuori" dom - då sugs krämerna in bättre!
  Dom här får man naturligtvis av mig sen :) Kommer gärna hem och håller "tuote-esittely". De e bara o komma överens.

  ha de så bra
  Camilla

  Här e linkarna till produkterna:

  http://myaloevera.fi/camillaoconnor/tuotteet/ihonhoito/aloe-hand--face-soap
  http://myaloevera.fi/camillaoconnor/tuotteet/ihonhoito/aloe-propolis-creme
  http://myaloevera.fi/camillaoconnor/tuotteet/ihonhoito/forever-aloe-scrub

  VastaaPoista
 3. Avene cold cream är superbra, kostar ca 8 euro på apoteket och är superdryg. Tar en stund före det suger in (åtminstone för mig), så jag använder dethär på kvällen just innan jag går o sova. På dagarna använder jag ngt lättare som suger in sig direkt, t.ex. Hand & nail (som har en ny grön burk med aloe vera, very nice!).

  Nica

  VastaaPoista
 4. Neutrogenas Norwegian formula hand cream är riktigt bra. Den kommer dessutom i en liten tub, som man kan ha med i väskan och ifall man sen heller inte tycker om den så tar den ju snabbare slut än stora tuber.

  VastaaPoista
 5. L'occitanes små tuber med handkräm gillar jag. Doftar gott och går snabbt in i händerna samt ryms med i handväskan :)

  VastaaPoista
 6. Blåvit tub av märket Vaseline tror jag, enda som hjälpt mina torra händer denna vinter. Billig och prisvärd, finns inte i de flesta butiker men åtminstone i Hongkong.

  VastaaPoista
 7. Ojoj tusen tack för alla tips! Jag ska gå med en lista till apoteket/butiken och testa om jag hittar något bättre än det jag har nu!

  VastaaPoista
 8. Jag rekommenderar också Avenes Cold Cream, superbra mot mina sjukt torra händer! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!