22.4.2013

Hemma igen!

Jag är hemma! Oj så det var skönt att dra på sig vanliga kläder. Man blir genast friskare när man får ta av sig de hemska sjukhuskläderna.

Jag skulle ha fått stanna ännu en natt om jag skulle ha velat. Men jag började vara ganska bortdomnad där i min säng. Känner mig nog svag och skakig och mina infektionsvärden är inte riktigt normala än. Men nu äter jag TVÅ olika antibiotikakurer på en gång. Crazy!

Kevin började storböla när jag kom hem. Han har varit hur glad som helst under dessa dagar men jag antar att han först nu fattade att jag varit borta. Han har aldrig reagerat så på någon främling. Kiva välkomnande hem liksom. Men efter att 3jorn lugnat ner honom en stund så blev han normal igen. Och sötare än socker.

2 kommenttia :

  1. Välkommen hem! K:s reaktion låter helt normal (: Efter att inte riktigt fattat vad som varit på G och sen plötsligt dyker mamma upp. Hoppas du nu snabbt tillfrisknar (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skönt att höra. Han var nog ganska confused joo.

      Poista

Roligt att du kommenterar!