20.4.2013

Intagen

Bloggen har tystnat. De släppte inte hem mig igår när jag kom på check till öronkliniken. Så jag ligger intagen. Får stark antibiotika via dropp och mina "tulehdusarvot" är väldigt höga.

Jag mår riktigt bra. Får stark värkmedicin så livet känns bra. Det som känns mindre bra är att läkaren hotade med operation om inte svullnaden börjar lägga sig. Och det är jag skitskraj för. Har ju aldrig blivit opererad och nersövd (jo kanske som barn men det minns jag inget av).

Men det är en konstig känsla att bara vara. Jag måste inte göra någonting. Ganska skönt. Fast snart blir jag väl uttråkad.

20 kommenttia :

 1. Huuu, hoppas svullnaden avlägsnar sig per heti! Bli frisk!
  -pupps-

  VastaaPoista
 2. Vad är de dom ska operera? Tungan? Hoppas de inte behövs opereras att medecinerna tar på. Tsemppiä.
  Tessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Eftersom det visade sig vara en infektion och antibiotikan bet på den så behövde de inte opereras. Som tur!!! Men om det skulle ha varit något annat så skulle de ha gått in i käken troligen. Alltså om de skulle ha hittat något annat än bara svullnad.

   Poista
 3. Bloggläsare20.4.2013 10.07

  Heja dig! Läs en tidning till slut och allt det där man aldrig hinner med :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii tack! Jag hann läsa många tidningar och se många teveprogram. Helt i lugn och ro.

   Poista
 4. Krya på dig! Skönt att ha internet i alla fall!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Jo tur att man har en telefon med nät och kontakt till den yttre världen.

   Poista
 5. Vet dom alls vad som kan ha orsakat det ren? Krya på dig! -Dee-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Infektion som troligen startat i min piercing.

   Poista
 6. Usch då! Krya på dej!

  VastaaPoista
 7. Ojdå! :O Hoppas det ger med sig snabbt!
  Krya på dig och sköt om dig! :)

  VastaaPoista
 8. Huj usch! :( Jag spenderade förra veckan två dagar på sjukhus med ett sjukt barn och jag blev uuuttråååkaad! Speciellt när barnet inte fick gå utanför rummet... Hoppas medicinen biter! Krya på dig!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack! Oj låter inte roligt, hoppas det fixade sig!

   Poista
 9. Krya på dig kramar! Hoppas du snabbt blir bättre igen.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!