14.4.2013

Misslyckad pärmbild

Jag har redan en tid tänkt skriva ett babyfotoinlägg i samarbete med 3jorn. Men vi har ännu inte hunnit göra det.

Jag råkade titta på Vauva-tidningens pärmbild lite nogrannare än vanligt och blev ganska överraskad över hurdan skitbild dom satt på pärmen. Bebisens ansikte är oskarpt, skärpan finns någonstans inne i babyns mun och i bakgrunden. Shit så oprofessionellt!

Och bakgrunden!!! Ser ut som en gammal handduk som bleknat i tvätten. Jag tycker om de granna färgerna på bebisens kläder men dom passar inte alls ihop med bakgrunden.

Jag är mycket medveten om att det är svårt att fota bebisar, men att moka sådär med skärpan är nog ofölåtligt för en proffsfotograf! Kanske det är någon konstnärlig vision, men funkar nog inte alls i närbild på människor.

7 kommenttia :

 1. Du har helt rätt. Den där bilden är bara inte okej.

  VastaaPoista
 2. Ha ha reagerade precis på samma sätt. Pärmen är ju det viktigaste för att få köpare. Ei hyvä!!!

  VastaaPoista
 3. Tänkte på samma sak! Väldigt dålig bild. Fanns ju flera bra bilder inne i själva tidningen som hellre kunde ha använts.

  VastaaPoista
 4. Såg tidningen live i butiken idag och tänkte köpa den men blev oköpt just på grund av den dåliga pärmbilden... H. mamma P

  VastaaPoista
 5. Annars också är Vauva tidningen lite gammaldags och oproffessionell layout och utseendemässigt tycker jag. Jämför nu bara med svenska Mama till exempel... Lite annan klass! Fast innehållet i Vauva brukar vara helt ok enligt mig.

  VastaaPoista
 6. Tycker bättre om Vauva-tidningen eftersom den behandlar just finländska ämnen. Mycket går ju förbi i dom svenska föräldratidningarna - var man köper produkter, lagar om föräldraledigt och så vidare. Dessutom är Mama lite väl glossig, alla har gått ner sina gravidkilon på nolltid och är snyggt sminkade och lyckliga.

  VastaaPoista
 7. Jag håller med både dig Hanna men också dig Ella. Jag funderade faktiskt när jag bläddrade i Vauva att vitsi dom har ett föråldrat utseende. Jag älskar Mama men tidningen är nog ganska glossig. Så jag har nog tyckt om juttuna i Vauva men dom borde verkligen jobba på layouten.

  På sjukhuset bläddrade jag i Kaks plus, som är en ganska ny bekantskap för mig. Läste den när jag var gravid men då kändes jag inte alls som målgruppen. Men nu när Kevin närmar sig 1 år så hittade jag mycket intressant läsning i den. Och dessutom är den nog utseendemässigt mycket snyggare än Vauva.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!