27.4.2013

Nukkumatti

Det är nog konstigt att vår tidigare så dåligt sovande bebis numera sover så bra. Skulle nog aldrig ha trott det. På veckoslut sover han till 9-10, så även idag. Visst är det skönt, men dagen blir så himla kort när han ska sova dagssömn och ändå läggas vanlig tid. Man hinner liksom inte med så mycket.

Så ungefär vid middagstid har denhär familjen roudat sig till matbutiken. Och sen är dagen slut. Typ.

Nå. Jag ska verkligen inte klaga. Kommer nog ihåg tiden då vi inte fick sova nästan alls, fast den känns ganska avlägsen redan. Och garanterat kommer han att börja vakna tidigare när han blir äldre.

4 kommenttia :

 1. vad lyxigt mer sovmornar! Här vaknar vi nog kl 6-7 oberoende dag! Men sover Kevins två dagssömner fast han sover länge på morgonen? Jag tänkte att annars kan ni ju försöka ha en sömn de dagar så blir det mera tid för att göra nåt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag tror att Kevin på vardagar brukar vakna till duschens och kaffekokarens ljud. Han har oftast sovit två dagssömner joo, fast han vaknat sent. Men idag fanns det inte riktigt tid för det. Får se om det blir skrikfest några timmar efter att han somnat. Skrikfesten brukar komma sådana dagar som han sovit lite på dagen. Så därför har jag hållit fast vid dom två dagssömnerna.

   Poista
 2. Oj, låter skönt med sovmorgnar och en sovande bebis! Hos oss har vi det inte så lyckligt ställt för tillfället. Rasmus har nu i 2-3 veckor sovit dåligt, ibland tar det en timme att få honom att somna men ibland somnar han som en ängel på tre sekunder. Men det konstigaste är att han har börjat vakna mitt i natten och skrika, han bara gråter och gråter och gråter och man får inte tyst på honom. Jag fattar liksom inte alls!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oj nej låter jobbigt! Hoppas det bara är någon fas som går över snart. Det mesta tycks gå i faser med domhär bebisarna tycker jag.

   Poista

Roligt att du kommenterar!