7.4.2013

Nyladdad!

Vilken härlig brunch det var! Herregud så ljuvligt att kunna diskutera i fred med folk. Utan en som ständigt behöver uppmärksamhet. Nu kanske det låter som att jag fått nog av Kevin, men det har jag inte alls. Nu har jag nämligen dubbelt mer energi för honom. Imorgon tar semestern slut och vi är på tumis med minitypen. Så energi behövs.

Om man lever i den uppfattningen att livet blir tråkigare ju äldre man blir så håller jag inte alls med om det. Det händer ju massor i mina vänners liv, både väldigt bra saker men tyvärr också tråkiga/ledsama saker. Men så är det väl, det måste finnas både bra och dåliga saker så att livet hålls i balans. Fast jag skulle nog gärna skippa alla tråkiga saker. Både för min egen och för mina vänners del.

Tack för en härlig eftermiddag grrrrls!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!