10.4.2013

Ripulimamman här hej

Nu kunde jag berätta om en hurdan härlig bajskatastrof vi hade idag. Men jag låter bli att gå in på detaljer. Men för att vara lite allvarlig, jag är lite oroad över Kevins mage. Fast han ätit mat i 5 månader så är hans mage fortfarande för det mesta ganska lös. Det verkar inte störa honom själv desto mer, men vi som byter blöjor skulle gärna önska att det skulle vara över snart.

Nu ska jag ge mjölksyrebakterier och så byter vi ersättning för att testa om det gör någon skillnad. Jag hoppas så innerligt att det inte har något med allergier att göra utan bara beror på att han har en så "ny" och ovan mage.

1 kommentti :

  1. Vi har helt lika, oftast ganska lös mage. Dessutom kakkar han många gånger om dagen. Men inte verkar det störa honom på något vis så jag antar att det är okej och normalt för honom.

    kaaarins

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!