26.5.2013

En bra lördag

Som sagt, igår var en annorlunda dag för oss. Vi förde Kevin till min mamma vid lunchtid och sedan for vi via Ikea hem. Helt skönt att gå där utan bebis. Och köttbullar åt vi så klart också.

Hemma blev det ett snabbt klädbyte och sedan hoppade vi på metron mot stan. Det blev Humorlandskamp. Jag skrattade så mycket att jag fick huvudvärk. Au!

Sedan blev det tapas på Bar Tapasta. Det var riktigt gott och jag råkade ta ganska så lchf-portioner utan att jag först märkte det. Vi gick ännu via Los Cojones och Teerenpeli. Så, konstigt att det finns så mycket folk över allt sent på kvällen. Nå, vår kväll börjar 19-tiden. Det var ju tidig kväll förut.

Så småningom ska vi iväg till min mamma. Det ska bli spännande att höra hur natten gick. Har nog fått lite rapporter och foton skickade till min mobil och allt verkar ha gått riktigt bra.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!