16.5.2013

Förortskärlek

På grund av diverse sjukdomar, sjukhusvistelser och andra omständigheter så har jag inte motionerat på över en månad. Idag tog jag mig i nacken och begav mig ut på en liten löprunda. 

Fy fan vad tungt det var! Benen kändes som bly. Magen var full av middagssoppan. Jag hade en för tjock löpskjorta och hade hett. Det var riktigt hemskt. 

Men för att tänka positivt så tänkte jag på hur bra val av stadsdel vi gjort. Herrejesses det är härligt! Jag ville bara stanna vid glasskiosken, köpa en glass och sätta mig på stranden och njuta. Men nej, jag fortsatte lidandet. 

4 kommenttia :

 1. Bekanta vyer. ;) Min syster bor ju där, så har gått på promenader med systersonen just på de där ställena. Fast jag är inbiten "westside-girl", så medger jag att det nog är fint där.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii. Jag fattar sen igen inte Esbo alls. Säkert för det är "på fel sida" för mig :)

   Poista
 2. Det är bara kurja dom några första gångerna, sen blir det härligt igen! Tänk att du var en av dem som fick mig att börja springa då för några år sedan, och nu skall jag springa ett maraton. Tack för det!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa vad roligt att jag inspirerade dig! Jag märker nu att din blogg fallit bort från min reader i och med att Ratata gjorde någo ändringar. Måste sätta in den igen! Och lycka till med maraton!

   Poista

Roligt att du kommenterar!