17.5.2013

Första tanden

Hörni! Kevin, 10,5 månader, har fått sin första tand! Just nu känns det ju idiotiskt att vi trott ungefär 572 gånger att han haft tänder på kommande. Pfff. Han dreglar MYCKET mindre än för några månader sedan. Och inte har tandköttet sett speciellt svullet ut. Och inte har han verkat som han skulle ha haft hemskt ont heller. 

4 kommenttia :

 1. Jeejee! Här är det samma sak, vi går ännu också och tror hela tiden att kanske det kommer flera tänder för att han är si eller så. Ändå såg vi ju redan att det enda som hände var att han var lite pirrig en kväll och sen var tänderna där. Det som är mysko är att han dreglar tusen gånger mera nu än före tänderna. Kanske det ändå kommer fler ;)

  Karin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo man skyller ju alltid på tänderna :P

   Poista
 2. Tänk hur olika det kan vara. Min förstfödda flicka fick sin första tand vid 1 år och min andra dotter fick sin första tand då hon var 3.5 månader och nu vid 8 månaders ålder har hon redan 7 tänder.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det är så himla olika. Både 3jorn och jag har fått våra tänder sent så det är ju inte konstigt att de kom först nu på Kevin.

   Poista

Roligt att du kommenterar!