25.5.2013

Fullt upp

Huh. Det har nog varit fullt upp den här dagen. Förmiddagen spenderade jag med att väcka Kevin och packa ihop oss. Vi hade nämligen två dejter på stan idag. Vilket gjorde mig lite nervös eftersom jag inte riktigt fattar Kevins dagsrytm ännu heller. Men jag fick honom att sova 45 minuter innan vi for iväg. Och i över en timme orkade han sitta i matstolen på caféet.

Under den andra dejten sov han och sen for vi redan hemåt. Vi är på tumis ikväll eftersom 3jorn är på äventyr. Och då är det ju bra att ha något program på dagen. 

Kvällen spenderade jag med att uppdatera min iPhone. Sablar vad länge det tog. Den skulle bara synca om och om igen. Men nu är det fixat!

Nu måste jag sova för imorgon är det en spännande dag. Kevin ska sova hos min mamma. Det betyder att det blir första gången för honom som han är borta en natt utan oss. Hemma har han ju nog varit på natten utan oss. Ojoj, hur ska det gå?

Idag hittade Kevin tomflaskorna. Vart ska man månne gömma som nu då?

2 kommenttia :

  1. Det kommer nog gå bra! :) Men jisses hur jag satt o böla i bilen hem då jag första gången förde sonen till fammo övernatt. Han var då 7/8månader. Kunde nog sen efter någon timme slappna av och ha det roligt på tjejträffen. Och bra hade det gått! Inte en gång hade han gråtit efter oss. Så jag stressade och hade illa att vara helt i onödan :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!