13.5.2013

Jag blir så matt

Voi suck. Att det ska vara svårt att få fixat MPR-vaccinet åt Kevin. På åttamånaderskontrollen sa hälsovårdaren att vi kan komma utan tidsbokning till den öppna mottagningen. Hon sa säkert när öppna mottagningen har öppet men jag tänkte att jag nog hittar info på nätet om det sen då det är aktuellt.

Förra veckan letade jag på rådgivningens webbsidor. Det fanns ingenting. Jag orkade inte heller ringa för det är ju inte så lätt. Någon kanske ringer tillbaka någongång i en nära framtid. På fredag gick jag in via rådgivningen om det skulle ha råkat vara öppet. Det var det inte. Lappen om öppethållningen var gömd under en plastpåse som var dragen över könummermaskinen. Jag lyfte på påsen och hittade där en gömd lapp med klockslaget 8:30-10:30.

Okej. Sagt och gjort. Idag släpade jag oss dit i rätt tid. Det var en riktig pärs att komma iväg på morgonen och jag var genomsvettig då vi var framme. Men nej. Det var inte öppet idag heller. Av en hälsovårdare fick jag veta att öppna rådgivningen är öppen på TORSDAGAR. Så det har säkert stått längst in i den där jäkla plastpåsen.

Jag blir så matt! Hur kan det vara så svårt att sätta vettig info om detta på rådgivningens hemsida (hälsovårdaren påstod nog att det finns, men jag har inte hittat fast jag kollade igen) och varför ska man gömma lappen med öppethållningstiden under en plastpåse? Grrrr. På torsdag ska jag då marschera dit en tredje gång och då ska de minsann få lite feedback.

1 kommentti :

  1. Så där dåligt får det ju bara inte vara! Dom borde ju skämmas! Usch! Feedback ska du verkligen ge!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!