27.5.2013

Klädskåpsoperationen

Nu ska ni få höra om mitt i-landsproblem. Jag älskar mitt klädskåp! På utsidan. På insidan har det varit så otroligt opraktiskt. Skåpet består av tre delar och det är modulen längst till vänster som orsakat problem. Skåpet hade hyllor för kläderna. Det är ju riktigt idiotiskt! Jag har inte hittat mina kläder i skåpet och det har varit svårt att hålla någon ordning. De vanliga hemma/vardagskläderna har jag nog hittat, men genast när jag skulle ha något annat på mig så blev jag förbannad. Dessutom var hyllorna så högt upp att jag behövde en pall varje gång jag skulle ha något från de tre översta hyllorna.

Nu fick det vara nog! Jag letade efter en lösning och jag visste att jag ville ha utdragbara korgar. Det är kanske inte så snyggt, men sjukt praktiskt! Jag ville egentligen ha Elfas korgar eftersom jag haft dem tidigare. Men endast Ikea hade så smala korgar att det rymdes två i bredd. Så det fick bli Algot-korgar. Vi flyttade också klädstången högst upp i garderoben och där förvaras kläder som används sällan.

Det är härligt att ha en egen korg för bastoppar, toppar, t-shirts, sportkläder, fintoppar, jeans, kjolar och klänningar. Nu hittar jag äntligen något. Och så hittade jag så klart en massa plagg som hamnat längst bak i garderoben efter flytten. Jihuu!

Råddet före.
Ordning och reda.


5 kommenttia :

 1. Det där med utdragbara lådor är helt super! Har likadant system åt sonen.. Och det har varit lätt att komma åt alla kläder och hålla ordning! Samma system kommer jag fixa åt Lillebrorockså (: Borde även ha så själv, för mitt klädskåp är också helt kaotiskt! Är så trött på det!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vi har nu i alla garderober utdragbara lådor! Härligt!

   Poista
 2. Är det här alla dina kläder? I så fall måste jag fråga Nalle ifall han byta fruar. Ankka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MUAHAHAAA! Vet du, kläderna som hänger på stången är faktiskt Nalles!

   Och NEJ, det är inte alla mina kläder. Skåpet fortsätter nästan 2 meter åt höger, där finns mera korgar, en byrå med kalsare och sockor och sen många meter stång där alla klänningar och skjortor och grejer hänger.

   Sori, lönar sig inte att byta fru :P

   Poista
  2. ei se vaihtamalla parane...

   Ankka

   Poista

Roligt att du kommenterar!