17.5.2013

Minilenkkare

Ärligt sagt så förstår jag inte riktigt varför bebisar som inte ännu går ska ha skor. Men nu började jag skämmas så mycket över att Kevin inte har några skor att jag gick till Citymarket och köpte ett par billiga tarralenkkare åt honom. 

Dom är garanterat inte bra för hans fot men han kryper ju ändå sönder dem ganska snabbt. Sen när han börjar gå så skaffar vi bättre skor åt honom. 

Skorna är för stora (21) men dom var dom enda som hölls på hans fot. Han fick genast testa dem på gården men verkade nog lite olycklig. Han kröp inte runt med den entusiasm som han brukar göra. Han hängde mest vid en stolpe, var klumpig och undrade vad han hade på fötterna. Stackarn. 

Nå det kan ju vara helt bra att han vänjer sig med att ha skor på fötterna. Men hoppas han snart får tillbaka sin krypglädje. 

6 kommenttia :

 1. Då V var i samma ålder hade jag ett par lädertossor på hennes fötter, såna som dagisbarn har som innetossor. Det var nån billigare variant från typ Name it. Skyddar de små fötterna men är ändå böjliga, hon hade dem i sandlådan och så. Kanske ett alternativ om Kevin inte godkänner tossorna!

  -puva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Men det låter ju som en bra idé! Tack!

   Poista
  2. Japp samma här, hadde lädertossor åt vår grabb hela förra sommaren då han bara kröp, börja gå först som 1 år 4mån. Smart också att alltid ha skilda ut farkkun/byxor, för han kröp sönder massor par byxor, Snyft!! Jag har ännu kvar lädertossorna, slitna men inte söndriga! Du kunde gärna få dem, men vet inte hur jag sku få dom till dej!! storlek 20/21 tycker jag, bruna med en svart stjärna på!

   Poista
 2. Vi har alltid börjat med stövlar, det är så enkelt att sätta på och små killarna försöker tidigt att själv sätta på dem :)
  / Tina

  VastaaPoista
 3. Jag köpte mjuka konstläderskor (Lotta&Lassi) från CM till vår son nu. Billigt och bra (nedsatta till halva priset, hurra!)i väntan på de riktiga skorna. Men han har dem bara då vi äte ute och leker.
  mamma P

  VastaaPoista
 4. Min syster hämtade ett par Skidders åt Adrian och de verkar vara super. De är lite som innetossor då skaftet är som en strumpa men sen är bottnet tjockare och av gummi. Han kan krypa och åla med dem och sen är de också bra att stå med och de skyddar fötterna ute. Jag tror vi använder dem nu tills han börjar gå. Skor är så klumpiga och han vill inte alls röra sig med skor på.

  Karin

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!