26.5.2013

Övernattningen

Jag är så glad! Allt hade gått jätte bra hos min mamma! Kevin hade somnat snällt, utan något tjut fast det var en ny säng och nytt ställe. Och så hade han sovit hela natten igenom. På morgonen hade han varit en riktig solstråle.

Han blev så klart väldigt sårad när han såg mig idag. Då först fattade han att vi hade dumpat honom där. Stackaren. Men vi var nog snabbt förlåtna.

Det var inte heller svårt för mig att lämna honom där igår. Jag visste ju att han är i bra händer och att han kommer att ha det roligt och få massor underhållning. Det var nästan så att jag skuttade glatt till bilen och skrek: Wooop wooop let's party! Och nu är det härligt att hela familjen är återförenad igen.

Nästa övernattning är redan bokad till slutet av juni.

2 kommenttia :

  1. Roligt att det gick bra, fast det ju nog oftast gör det :) Vi har första övernattningen nästa veckoslut och jag väntar såå, ska bli skönt att komma bort i lugn och ro. Och ännu mera tror jag att min pappa väntar :)

    kaaarins

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!