21.5.2013

På möte

3jorn och jag var på bolagsstämma idag. Det var spännande eftersom det var första bolagsstämman i nya husbolaget. Och allt gick riktigt bra. Folk var enhälliga och inget tjafs och gräl uppstod. Skönt!

Men det som jag verkligen undrade över var att det var så lite folk som deltog. Vi alla har ju pengar fast i husbolaget och det är i allas intresse att saker sköts bra. Nå det är ju klart att man kanske ibland har förhinder. Men de flesta som deltog var av den äldre generationen, eller typ 50+. Och då bor det ju massor barnfamiljer med ganska unga föräldrar i bolaget. Märkligt. Vi var nog de yngsta förutom en annan som såg ut att vara i ungefär vår ålder. Nå kanske man inte har tid sen när man är mitt i "ruuhkavuodet".

5 kommenttia :

 1. På våra bolagsstämmor är det ungefär bara styrelsen som deltar, så tråkigt för vi vill ju veta vad alla i bolaget har för tankar och åsikter. Jag förstår inte varför folk inte deltar, det är ändå bara en el två kvällar i året. Vi har haft många stora projekt på gång nu, men ändå orkar folk inte komma.

  VastaaPoista
 2. Samma här, det är möte 1ggr/år och det är bara styrelsen plus två tanter 80+ och så jag och Peter! Då bor det hur många som helst här och unga också..synd tycker jag. Fast nu i år är det tydligen två nya som anmält sig att koma på mötet, får se på söndag.

  VastaaPoista
 3. By reading this article I get a lot of lessons and this is very useful . cara menggugurkan kandungan

  VastaaPoista
 4. By taking the time to read a lot of information like this to add my insight . cara menggugurkan hamil

  VastaaPoista
 5. Actually I read it yesterday but I had some thoughts about it and today I wanted to read it again because it is very well written. PLease visit piknu to know more top hashtag on instagram.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!