28.5.2013

Urvriden trasa!

Idag var det inte långt ifrån att jag skulle ha höjt rösten riktigt ordentligt åt Kevin. Alltså hans dagssömn är helt hopplös! Höll honom vaken till lunch (inga problem) och sedan sov han bara 40 minuter. På eftermiddagen sov han lite på en halv timme. Han vaknade skrikande och var helt övertrött. Men ville inte sova. Han bara skrek fast jag tog upp honom från vagnen. Han vägrade också att äta middag och bara skrek och var bitter. 

Nå jag fick påminna mig själv om att han inte gör det med flit. Att det är något som stör honom (vaccinet eller kanske tänderna som är påväg igenom tandköttet uppe i munnen). Men jäkla tungt är det. Jag får inte riktigt något gjort här hemma. Jag minns tiden då jag han jumppade medan han sov. Hah! Ingen chans mer!

2 kommenttia :

  1. Förstår dej bra, att dagssömnen är upp åt pipan och man har inge koll på rutiner mm. är inte lätt. Hoppas er resa sedan gör det lättare, lönar sig att sedan efter resan kankse ta itu med det, under resan går det lite annorlunda oberoende:)

    Elliot har nu först egentligen börjat med den ena sömnen sådär riktigt påriiki, sovit nu sedan vi kom hem från resan endast en sömn, han har hiffat det:) det tog då tre månader, var så tungt tyckte jag då man aldrig rikit visste att skulle man försöka på eftermiddagen igen eller inte...

    VastaaPoista
  2. Oj nej, hoppas det går om fort! Vi har kämpat med helt samma en stor del av tiden, som tur har det börjat vända nu och han sover bättre och längre på dagarna. Jag fick aldrig något gjort och om sovandet en dag gick bra, så tog jag nog igen det med att njuta för mig själv en stund på soffan eller sova själv istället för att röja upp, laga mat eller något annat nyttigt. För jestas så det tär på både kropp och själ med en trött unge som vägrar sova!

    Be strong!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!