16.5.2013

Vaccinstatus

Nu kan jag glatt meddela att Kevin äntligen är vaccinerad (mpr). Puuust. Så nu är det bara att vänta med spänning på bieffekterna. 

Kevin är nog hård faija. Han grät inte ens när hälsovårdaren stack honom i hans tjocka babylår. Undrar om han kommer att vara full med piercingar när han är 16 år? Hur ska man som förälder förbjuda piercingar och tatueringar när man själv har många sådana? Nå kanske jag inte har min sista piercing kvar då mer, men tatueringarna lär jag ju ha kvar. 

1 kommentti :

  1. Min mamma hade regeln, före 18 år bestämmer hon.. Inga piercingar och tatueringar. Sen bestämmer jag själv om jag vill, som hon kallade det, "förstöra" min kropp. Fick nog lägga hål i öronen (men bara 1 per öra. Samma kommer jag ha för mina barn, TROR jag ;) Piercingar kan man ju nog ta bort, men tatueringar e lite svårare. Och börjar de "moppsa" upp sej då jag har tatuering, så kan jag ändå hålla fast vid det att jag var över 18 innan jag själv fick skaffa.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!