30.6.2013

1års kalaset i bilder

Oj det var ett så roligt kalas vi hade igår på dagen. Massor folk kom till oss och vårt vanligtvis så luftiga  vardagsrum kändes plötsligt litet. Jag tror vi var nästan 30 personer. Det var väldigt många barn på kalaset, Kevins kusiner och småkusiner. Det var roligt. Och de större barnen hjälpte så fint Kevin att öppna alla paket. Det var som julafton.

Det enda dåliga med att ha så mycket folk på festen var nog det att jag inte hann tala ordentligt med alla. Men annars kändes det lyckat och Kevin undrade nog väldigt mycket över allt som hände runt honom. Det fanns fyra generationer på festen, vilket känns helt otroligt fint och värdefullt.

Ett yrvaket födisbarn som ännu sov när de första gästerna anlände. 

Småkusinerna hjälper med paketen.

Vi sjöng för Kevin på de båda språken.

Detta hade jag pynjat ihop. Tror den var helt ätbar och jordgubbar är ju alltid goda. På bilden syns även de saltiga feta-spenatmuffinsarna som jag gjorde enligt en kompis recept. Det var inte ens svårt.

Mockarutsmuffins med vimplar.

Sen anlände ännu två kusiner till som hjälpte med Kevins paket.

De äldre barnen fick saftglas med sina namn på.

Det här var det närmaste tårtan som Kevin kom. Han tänkte nappa tag i lågan.

Sen lektes det med nya duplon.

Kevins gudmor kom med ett MEGAPAKET.

I megapaketet hittade vi en lastbil. Kevin hade önskat en lastbil till sandlådan så hans gudmor hämtade den största hon hittade, hah!

Lillkusinen, som snart också fyller 1, hade matchat sin klädsel med sin far.

4 kommenttia :

 1. Grattis till den söta Kevin, han har redan blivit stor

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevin säget tack! Eller mest säger han ödödööömamamamama. :P

   Poista
 2. Alltså vilka vackra barn ni har i släkten! :D Så söta, allihopa! <3 Vilken fin fest ni verkar ha haft! Härligt med många barn! Väntar ännu på sällskap åt de våra på släktfester. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack Melli, visst är dom fina! Jo det är faktiskt kul med många barn i släkten. Hoppas ni inte behöver vänta länge på sällskap till släktfesterna :)

   Poista

Roligt att du kommenterar!