7.6.2013

Angel by day, devil by night

Nu är goda råd dyra! Jag är helt slut. Allt funkar jätte bra med Kevin dagtid men nätterna är ett helvete. 

Första natten skrek han som besatt i flera timmar. Jag tänkte att han bara var ovan med stället. Andra natten gick skapligt, han skrek till många gånger men lugnade ner sig själv och vi behövde inte ta upp honom en enda gång. Tredje, alltså förra natten var hemsk. Han somnade nog säkert 15 gånger, men hade sen inte ro att sova. Han var vaken ca. 23:30-04:30. Han försökte nog få tag i sömnen, om och om igen, men kunde oftast inte somna utan började gråta. Han sov någon timme i början av natten och sedan 04:30-09:00, med några skrikattacker. 

Jag är helt färdig som människa. Sov kanske sammanlagt 2 timmar förra natten i små snuttar. Lite bättre natten före och ganska dåligt första natten. 

Jag gissade att dethär med att sova i samma rum med honom skulle bli en katastrof. Och resesängens madrass är en ihopvikt filt (hård!) när han hemma har en 10cm tjock madrass. 

Har någon varit med om något liknande? Får man åka hem snart? Känns som jag har en hemsk bakfylla. 

6 kommenttia :

 1. Vi har alltid haft madrass med oss, för våra barn sover inte på hårt!! Bortskämda?! Be dom på hotellet att ge er extra täcken , altså vuxnas säng täcken,o vik dom ihop i Kevins rese säng, de funka för oss när vi en gång var utan!! Hoppas de blir bättre! Kram Annia

  VastaaPoista
 2. Kontakta Akupunktiokliniikka i Hagalund! Min son var tio veckor gammal då han fick hjälp där. Har skrek konstant. Men sen dess har han varit lugn o glad dag som natt. Är evigt tacksam.

  VastaaPoista
 3. En tiedä, auttaako tämä yhtään, mutta oletko ajatellut nukkua samassa sängyssä Kevinin kanssa? Itsehän en ole mikään perhepetifanaatikko, mutta meillä muutoin omassa sängyssään nukkuva vauva on joskus osan yöstä kainalossani, jos hän herää itkien monta kertaa. Sillä tavalla kaikki saavat unta (vauva rauhoittuu siten heti).

  VastaaPoista
 4. Alltså hemma sover han hela nätter, 20-08. Därför är detta så konstigt. Så vi behöver nog ingen akupunktion, men tack för tipset.

  Bisquits, eheeeei Kevin ei osaa rauhottua meidän sänkyyn. Se vaan haluaa riehua ja hyppiä pää edellä sängystä alas.

  VastaaPoista
 5. Lider med er! Vi hade helt motsvarande problem med vår förstfödda. Under det första levnadsåret var det helt hopplöst att få henne att sova någon annanstans än hemma, så resorna var tyvärr inte särskilt avkopplande. Med vår andra dotter har det gått tusen gånger bättre och tycker inte att vi gjort ngt annorlunda, barn är helt enkelt olika... Tyvärr har jag alltså inga goda råd att ge men jag hoppas det blir bättre! Eller jo ett "råd" har jag, vi började ge mjölkflaska åt henne med i sängen för då lugnade hon sig oftast bra, med den påföljden att denna (o)vana höll i tills hon fyllde tre och vi satte stopp.... Med minstingen försöker vi undvika detta.

  VastaaPoista
 6. Kan det ha något att göra med öronen?? Kan han ha fått öroninflammation som stör honom nattetid eller har han öronen i lås ännu efter flygresan??

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!